cesmar cesmar

seguretat marítima i serveis nàutics

Inspecció i venda de balses inflables de salvament:

La nostra experiència i el nostre personal qualificat han fet que els més importants fabricants ens autoritzin a dur a terme les inspeccions de les balses a les nostres instal·lacions. Algunes de les marques per a les quals fem les inspeccions són: ZODIAC, DUARRY, VIKING, PLASTIMO, EUROVINIL, ARIMAR, BFA, AVON, etc.


Reparació d’embarcacions pneumàtiques:

Hem assistit als diferents cursos impartits pels fabricants d'embarcacions pneumàtiques com: ZODIAC, BOMBARD, DUARRY, VALLIANT, NARWHAL, ARIMAR, BWA, GOMMONAUTICA, etc., tot seguint els diferents processos de construcció i prenent coneixement dels diferents teixits amb els quals es poden fabricar les embarcacions pneumàtiques, per poder donar una garantia com cal en el servei postvenda.


Revisió i venda de radiobalises:

Som l’únic distribuïdor autoritzat de la Radiobalisa ACR, al mateix temps que disposem de tot l’equipament necessari, d’acord amb la normativa, per a la correcta comprovació de l'emissió del senyal de la radiobalisa i la recepció satel·litària, amb l’expedició dels certificats pertinents.

Canvi d'hidrostàtics i bateries.


Revisió i venda de xalecos inflables:

Venda i revisió de xalecos inflables tant per al sector pesquer, arran de la nova reglamentació, com per al d’esbarjo.


Contra-incendis:

Disposem de personal qualificat per fer les revisions, recàrregues, proves hidràuliques i instal·lacions fixes en qualsevol tipus de vaixell.


Material nàutic i de seguretat:

Visiti la nostra BOTIGA ON-LINE, on podrà trobar part del material que podem subministrar-li i gestionar la compra d’una forma còmoda i pràctica.